Kleurplaten op maat

kleurplaten

Misschien was u er zich niet bewust van, maar u mag niet zomaar afbeeldingen van het internet gebruiken en dupliceren om bijvoorbeeld als kleurplaat uit te delen. Heeft u dan toch een bijzondere en op maat gemaakte kleurplaat nodig voor uw evenement, dan bent u bij Joda Entertainment aan het juiste adres. Wij maken voor u, in overleg een leuke kleurplaat, met uw logo. Deze mag u zo vaak gebruiken als u wilt! Geen copyright problemen meer! Neem dus geheel vrijblijvend contact met ons op voor een perfect aanbod.

1 Comment

  1. Manon Vos's Gravatar Manon Vos
    08/07/2015    

    Voor ons evenement hebben wij Joda Entertainment gevraagd om kleurplaten te ontwerpen. De samenwerking verliep erg makkelijk. We kregen de ruwe schetsen te zien en konden hier goedkeuring op geven. Ruim op tijd werden de PFD bestanden met de kleurplaten gestuurd zodat wij zelf voor de verspreiding en het printen konden zorgen. Helemaal top!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>